Μαρία – Ολυμπία: Δεν πάει ο νους σας με τι ασχολείται τώρα η εγγονή του Κωνσταντίνου!

Η 22χρονη εγγονή του Κωνσταντίνου, Μαρία – Ολυμπία, έχει πλέον καθιερωθεί στη διεθνή fashion κοινότητα ως το απόλυτο it girl και μια ισχυρή influencer που αξιώνει ανάλογες αμοιβές.

Είναι η πρώτη φορά που μέλος βασιλικής οικογένειας ή έστω πρώην βασιλικής οικογένειας- εισέρχεται στον χώρο της μόδας με τέτοια ορμή και κασέ που κινείται σε τιμές… Μυκόνου.

Η Μαρία-Ολυμπία, αφού έκανε το ντεμπούτο της στα κοσμικά σαλόνια Ευρώπης και Αμερικής και μετατράπηκε σε… θαμώνα των ντεφιλέ υψηλής -και μη- ραπτικής, αποφάσισε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα. Με τι ακριβώς ασχολείται; Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες…

H Mαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο του μόντελινγκ χάρη στη μητέρα της που είναι μια επιτυχημένη σχεδιάστρια παιδικών ρούχων.

Παιδί ακόμη, η Μαρία-Ολυμπία, έκανε νάζια ποζάροντας ως μοντέλο της Marie Chantal Collection στον φακό του Μάριο Τεστίνο.

Πριν από τρία χρόνια ο Valentino, φίλος της μητέρας της, την είχε στη front row στις επιδείξεις του, κάνοντας τους φωτογράφους να ζουμάρουν πάνω της. Έκτοτε οι κοσμικές στήλες φιλοξενούν μόνιμα το πρόσωπο της, το οποίο μάγεψε το δίδυμο Dolce&Gabbana, που της έκανε πρόταση να περπατήσει για πρώτη φορά σε πασαρέλα, κάτι που αποδείχτηκε, καλή πηγή εισοδήματος.

Άνθρωπος από τον χώρο της μόδας που γνωρίζει την οικογένειά της τονίζει στο «Gala»:

«Η Ελλάδα θα αργήσει πολύ να ταυτιστεί με τις επαγγελματικές δραστηριότητές της. Οι αμοιβές της είναι τόσο υψηλές που δύσκολα μπορεί κάποιος να τη φέρει ως guest ή να κάνει συνεργασία μαζί της. Μιλάμε για κόστη μυθικά, που ξεπερνούν κατά πολύ τις περιορισμένες, αυτή τη στιγμή, δυνατότητες στην Ελλάδα της κρίσης. Είναι σαν να σκέφτεται κάποιος να κλείσει συνεργασία με τις αδελφές Χαντίντ».

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε πρόσβαση στα προϊόντα που λανσάρει, όπως την κολεξιόν υποδημάτων Pretty Ballerinas, αλλά και τα γυαλιά και τα αξεσουάρ της ίδιας εταιρείας. Η παρουσίαση της συλλογής θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου στην Bοutique Digalakis στην Κηφισιά, χωρίς ωστόσο η ίδια να δώσει το «παρών», όπως φαίνεται μέχρι στιγμής.

Εννοείται βεβαίως ότι επίσημη αιτία για την απουσία της θα είναι το passpartout: «ανειλημμένες υποχρεώσεις» και όχι το δυσθεώρητο ύψος της αμοιβής της.

www.gossip-tv.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Recommended For You