Ελεονώρα Μελέτη: Μαγικό ταξίδι στο Μαρόκο με τον Θοδωρή Μαροσούλη! Φωτογραφίες

Από την μέρα που ήρθε στον κόσμο, η κόρη τους Αλεξάνδρα, η ζωή τους άλλαξε σε τεράστιο βαθμό! Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έγιναν γονείς και η προτεραιότητά τους είναι πλέον η οικογένειά τους. Μπορεί η παρουσιάστρια του Alpha και ο γοητευτικός θεατρικός παραγωγός να έχουν έναν αυξημένο φόρτο εργασίας, ωστόσο πάντα αφιερώνουν άπλετο χρόνο στην φροντίδα και την ανατροφή της μικρής Αλεξάνδρας.

Το ζευγάρι εδώ και δύο ημέρες αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να διοργανώσει ένα ξεχωριστό ταξίδι. Η Ελεονώρα και ο Θοδωρής βρίσκονται στο Μαρόκο και ζουν υπέροχες στιγμές μακριά από την ρουτίνα της Αθήνας! Μάλιστα, αυτό είναι το πρώτο ταξίδι που κάνουν οι δυο τους, μετά τη γέννηση του καρπού του έρωτά τους. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο θεατρικός παραγωγός αποφάσισαν να μη πάρουν αυτή την φορά την κόρη τους μαζί και να περάσουν ποιοτικό χρόνο ως ζευγάρι.

Οι δυο τους έχουν ως σκοπό να χαλαρώσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές αλλά και να εξερευνήσουν νέα μέρη, τα οποία δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους! Η Ελεονώρα και ο Θοδωρής θα μείνουν στο Μαρακές για περίπου μία εβδομάδα, μέχρι να επιστρέψουν στην αγκαλιά της κόρης τους.

www.tlife.grRecommended For You