nvnews, το περιοδικό της Νίνας Βλάχου

Βίκυ Καγιά: Η αλλαγή στη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά αφότου έγιναν γονείς και το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

- Advertisement -

- Advertisement -

Σε διπλό ταµπλό… παίζει φέτος η Βίκυ Καγιά στο STAR. Για δεύτερη συνεχή τηλεοπτική σεζόν, βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του «Shopping Star», ενώ αποτελεί και µέλος της τετραµελούς κριτικής επιτροπής του Greece’s Next Top Model. Και τα δύο concept τα υπηρετεί αξιοπρεπώς, ενώ τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν την έχουν δικαιώσει στο έπακρο.

- Advertisement -

Η παρουσιάστρια, σε ένα διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδιά της, Μπιάνκα και Κάρολο, τη σχέση της με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, αλλά και το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Στην πρώτη σας συνέντευξη στο «Omikron», σε ένα απ’ τα εξώφυλλα του περιοδικού πριν από 22 χρόνια, υπήρχε μια ερώτηση που έλεγε ποια εικόνα σας προβάλλετε μετά από κάποια χρόνια. Είχατε πει ότι θέλετε να γίνετε μαμά γιατί λατρεύετε τα παιδιά…
Μια χαρά τα έλεγα, δηλαδή, από τότε!

Θυμάστε την πρώτη φορά που πήρατε την Μπιάνκα στα χέρια σας;
Ήταν συγκλονιστική στιγμή! Η συγκίνηση ήταν τεράστια αλλά, απ’ την άλλη, σκεφτόμουν τι κάνω τώρα με ένα μωρό. Οι πρώτες μέρες στο σπίτι ήταν δύσκολες, όπως για κάθε μαμά. Δεν ξέρεις πώς την κρατάς, πώς θηλάζεις, πώς οργανώνεσαι. Χρειάζεται λίγος καιρός μέχρι να το συνηθίσεις και να αρχίσεις να το απολαμβάνεις.

Με τόσες δραστηριότητες τελευταία, η Μπιάνκα και ο Κάρολος, δεν παραπονιούνται ότι τους λείπετε; Πώς αντιδρούν όταν θα πρέπει να φύγετε από το σπίτι;
Ο μπέμπης είναι μικρός. Υπάρχουν στιγμές που δεν τον βλέπω πολύ κι όταν έχω χρόνο είμαι με τη μεγάλη που θέλει να κάνει πράγματα και καταλαβαίνει πιο πολύ, αλλά όσο ελεύθερο χρόνο έχω όταν γυρνάω στο σπίτι, στα κενά μου, τον αφιερώνω στα παιδιά μου. Το κακό είναι ότι δεν αφιερώνω χρόνο σε μένα και είμαι εξαντλημένη.

Εάν είχατε μια μέρα μόνο για τον εαυτό σας, τι θα κάνατε; Τι σας έλειψε;
Θα πήγαινα στο spa. Όλη μέρα όμως! Και θα γύρναγα στο σπίτι και θα κοιμόμουν 27 ώρες! (γέλια)

Τις δυσκολίες που προκύπτουν μέσα σε ένα ζευγάρι που ζει μαζί χρόνια, πώς τις αντιμετωπίζετε;
Είμαστε πέντε χρόνια μαζί με τον Ηλία. Όποιες δυσκολίες έρθουν τις αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και αγάπη.

Σε ποιο βαθμό διαφοροποιείται ο έρωτάς σας μέσα στα χρόνια;
Σαφέστατα διαφοροποιείται. Αλλάζει αυτό το φλογερό που υπάρχει στην αρχή. Ιδιαίτερα μετά, που έρχονται και παιδιά, η ένωση δυο ανθρώπων γίνεται πιο βαθιά και δύσκολα κλονίζεται.

Κατά καιρούς, λέγατε στις συνεντεύξεις σας πως θα θέλατε περισσότερα από δύο παιδιά. Να υποθέσω ότι είστε ήδη έτοιμη και για τρίτο;
Όχι, νομίζω ότι εντάξει είμαστε. Κλείσαμε! (γέλια). Έχουμε και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία, επομένως μιλάμε για τέσσερα παιδιά. Και δυο γονείς και ένας σκύλος επτά. Επομένως, είμαστε μια χαρά!

Αλήθεια, πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας σε μια δεκαετία; Στα 50 σας;
Τον φαντάζομαι στην παραλία αραχτή, με τα παιδιά να είναι όπου θέλουν -κατασκήνωση, summer school, με τους φίλους τους- και εγώ να μην κουνιέμαι. Ούτε βλεφαρίδα να μην κουνιέται! (γελάει).

www.tlife.gr