nvnews, το περιοδικό της Νίνας Βλάχου

Κατερίνα Καραβάτου: Παντού μαζί με τα παιδιά της – Η οικογενειακή έξοδος στο θέατρο [pics]

- Advertisement -

- Advertisement -

Για ακόμα μία χρόνια η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές «Στην φωλιά των ΚουΚου» μέσα από τη συχνότητα του Star! Οι δυο τους μπορεί να είναι μαζί τόσο στη δουλειά όσο και στη ζωή, όμως έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία στη σχέση τους και να πορεύονται ευτυχισμένοι μέσα σε αυτή. Το ζευγάρι έχοντας συμπληρώσει δέκα χρόνια κοινής πορείας, παραμένει full in love, όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης του.

Τι και αν η Κατερίνα Καραβάτου έχει δεκάδες υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά της, φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της. Η Αέλια και ο Αρίωνας αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της και οι στιγμές μαζί τους είναι μοναδικές. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την περήφανη μαμά μαζί με τα δύο αγγελούδια τους κατά τη διάρκεια της εξόδου τους στο θέατρο.

Η 8χρονη Αέλια και ο 3χρονος Αρίωνας παρακολούθησαν μαζί με τη μητέρα τους την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας». Οι τρεις τους πόζαραν ευδιάθετοι στο φακό, έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη.

Δες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2124 όταν η μικρή μας φίλη Μαργαρίτα, ενημερώνεται για την επικείμενη οικολογική καταστροφή, που μετρά 24 ώρες μόνο για να καταστρέψει όλα τα λουλούδια. Η καλύτερη της φίλη όμως η Τριανταφυλλιά θα την οδηγήσει στον σοφό της λουλουδοοικογένειας της, τον Γερο-Πλάτανο, και μέσα από εκείνον θα πληροφορηθεί για το πώς μπορεί να σώσει τη φίλη της αλλά και όλη της την οικογένεια. Σκοπός είναι, να μαζέψει όλα τα λουλούδια και να τα μεταφέρει στον πλανήτη Ανθοχώρα που με πολύ κόπο έχουν δημιουργήσει τα ίδια τα λουλούδια , ώστε να σωθούν από τους ανθρώπους και τις καταστροφικές συμπεριφορές τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια ξετυλίγονται οι μύθοι των λουλουδιών ταξιδεύοντας στη χώρα προέλευσής τους και μαθαίνοντας την ιστορία τους.

Ανάμεσα στους υπέροχους ήρωες μας την Μαργαρίτα, την Τριανταφυλλιά, τον Ήλιο και τον Γερο-Πλάτανο εμφανίζεται σε ρόλο έκπληξη ο Σωκράτης Πατσίκας που ανατρέπει τις ισορροπίες και κάνει πρωταγωνιστές για λίγο τους μικρούς μας θεατές δίνοντας τους ενεργό ρόλο σε αυτό το θεατρικό μονοπάτι, που είναι γεμάτο από ταξίδια σε χώρες όλου του κόσμου, χιούμορ, συγκινήσεις, προβληματισμούς και βρίθει εννοιών που ενισχύουν την οικολογική συνείδηση σε μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η παράσταση είναι ντυμένη με το εξαιρετικό σκηνικό της Μαρίας Φιλίππου και τα ταξίδια στις χώρες του κόσμου πραγματοποιούνται μέσα από 3d mapping προβολή που με μαεστρία έχει επιμεληθεί ο Ευάγγελος Τσαρούμης. Οι χορογραφίες είναι εμπνευσμένες από την Άννα Αθανασιάδη. Το θεατρικό κείμενο είναι πρωτότυπο της Βάσιας Αργέντη, όπως και η μουσική την οποία υπογράφει ο Ανδρέας Καρανίκας.

Ένα έργο καρδιάς για το περιβάλλον και την υπέροχη φύση μας!

Πηγή: tlife.gr