nvnews, το περιοδικό της Νίνας Βλάχου

Το νέο βιβλίο για τον Χάρι και τη Μέγκαν στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη

- Advertisement -

- Advertisement -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

 

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΚΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ

 

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ πρόκειται να κυκλοφορήσουνστις 12 Αυγούστου στηνελληνικήγλώσσατηνέα βιογραφία του πιο πολυσυζητημένου αυτή τη στιγμή ζευγαριού στον κόσμο, με τίτλο:

 

FINDINGFREEDOM – ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΧΑΡΙ και ΜΕΓΚΑΝ και η Δημιουργία μιας Μοντέρνας Βασιλικής Οικογένειας

απότουςOmidScobieκαιCarolynDurand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όταν τα νέα για το ειδύλλιο που είχε αρχίσει να αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν αγαπημένο Άγγλο πρίγκιπα και μια Αμερικανίδα ηθοποιό, είδαν το φως της δημοσιότητας, προκάλεσαν αμέσως το παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά και τη φρενίτιδα των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Όσο όμως κι αν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ συνέχισαν να προσελκύουν το ενδιαφέρον του τύπου – με τον αρραβώνα, τον γάμο και τη γέννηση του γιου τους Άρτσι, καθώς και με την αναπάντεχη απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα– λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν την αληθινή ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν.

 

Το βιβλίο FINDINGFREEDOM – ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για πρώτη φορά στα χρονικά, προχωρά ένα βήμα πέρααπό τα όσα γράφονται στον τύπο και αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή ζωή του Χάρι και της Μέγκαν, διαλύοντας τις διάφορες φήμες και παρεξηγήσεις που ακολουθούν το ζευγάρι και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Ως μέλη της επίλεκτης ομάδας δημοσιογράφων που καλύπτουν τις ειδήσεις για τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια και τις δραστηριότητές της, οι OmidScobie και CarolynDurand έχουν παρακολουθήσει από κοντά τη ζωή του νεαρού ζευγαριού, όσο λίγοι.

 

Με το προνόμιο αυτής της μοναδικής πρόσβασης, αλλά και με τη συμμετοχή ανθρώπων από το στενό περιβάλλον του ζεύγους, το FINDINGFREEDOM – ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑσκιαγραφεί αφοπλιστικά και με ειλικρίνεια το πορτρέτο ενός ζευγαριού γεμάτου αυτοπεποίθηση, με πρωτοποριακό τρόπο σκέψης και επιρροή, το οποίο δεν φοβάται να σπάσει την παράδοση, είναι αποφασισμένο να χαράξει έναν νέο δρόμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και που είναι αφοσιωμένο στη δημιουργία μιας ανθρωπιστικής κληρονομιάς η οποία θα κάνει ουσιαστική διαφορά στον κόσμο.

 

Λίγα λόγια για τους OmidScobie και CarolynDurand

ΟOmidScobieείναι συγγραφέας, αρχισυντάκτης του βασιλικού ρεπορτάζ για τοHarper’sBazaar, αρθρογράφος του ABCNews, τακτικός συνεργάτης του “GoodMorningAmerica” και παρουσιαστής στη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του ABC, “TheHeirPod.” Ο Scobieπου ζει μόνιμα στο Λονδίνο, αποτελεί μια έγκυρη φωνή όσον αφορά τη ζωή και τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες των νεότερων μελών της Βασιλικής Οικογένειας και έχει ισχυρή πρόσβαση στον εργασιακό κύκλο των Σάσεξ.

 

Η CarolynDurand είναι βραβευμένη με Emmy παραγωγός και συγγραφέας που έχει περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες δουλεύοντας στο Λονδίνο, καλύπτοντας ειδήσεις για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το Παλάτι του Κένσινγκτον, το ΚλάρενςΧάουζαλλά και μεγάλες διεθνείς εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έκανε την παραγωγή σε πολλές συνεντεύξεις με μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου και του Πρίγκιπα Χάρι. Συνεργάζεται με τα περιοδικά O-The Oprah Magazine, Elle και άλλα αμερικανικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

 

«Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να απεικονίσει τους πραγματικούς Χάρι καιΜέγκαν, ένα ζευγάρι που συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της ανθρωπιστικής και φιλανθρωπικής δράσης τους, αλλά που συχνά παρουσιάζεται με ανακρίβειες. Η προσπάθειά μας είχε ως κίνητρο την επιθυμία να δώσουμε μια ακριβή εκδοχή της πορείας τους και, επιτέλους, να παρουσιάσουμε την αλήθεια πίσω από λανθασμένες ιστορίες, οι οποίες έχουν γίνει «ευαγγέλιο» μόνο και μόνο επειδή επαναλαμβάνονται συνεχώς. Χάρη στις πηγές μας μπορέσαμε να μοιραστούμε την πραγματικήιστορία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ», αναφέρουν οι συγγραφείς.

 

«Ο OmidScobie και η CarolynDurand έχουν δημιουργήσει μια ισορροπημένη και λεπτομερή περιγραφή της ιστορίας του Πρίγκιπα Χάρι και της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν, η οποία βασίζεται στην αλήθεια και όχι σε εικασίες. Η βιογραφία τους αυτή, περιγράφει την όμορφη ιστορία αγάπης του ζευγαριού και την έντονη επιθυμία τους να βρουν έναν τρόπο για να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο», δήλωσε ηCarrieThornton, VP και διευθύντρια σύνταξης της DeyStreetBooks, εταιρεία του Ομίλου WilliamMorrow της HarperCollins, η οποία και διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία για τα δικαιώματα έκδοσης του βιβλίου σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 12 Αυγούστου του 2020, παράλληλα με την έκδοσή του σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

 

Τίτλος: FINDINGFREEDOM – ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Συγγραφείς:OmidScobie και CarolynDurand
Εκδόσεις: Χάρτινη Πόλη
Τιμή Λιανικής: 18.90 ευρώ
Σελίδες: 448