Η Odeon και η 20th Century Fox πραγματοποίησαν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ». Υποστηρικτές της πρεμιέρας ήταν η Wella με το New Wave, η Pepsi με το Pepsi Max Taste Challenge, η Domino’s, η Nova και ο 95,2 Athens Dee Jay

Η Odeon και η 20th Century Fox πραγματοποίησαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ» Υποστηρικτές της πρεμιέρας ήταν η Wella με το New Wave, η Pepsi με το Pepsi Max Taste Challenge, η Domino’s, η Nova και ο 95,2 Athens Dee Jay. O κινηματογράφος Odeon Starcity κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που περίμενε με ανυπομονησία να απολαύσει τη νέα ταινία «Χ-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας». Η ταινία χειροκροτήθηκε θερμά και εντυπωσίασε το ελληνικό κοινό καθώς η επιστροφή των X-Men σηματοδοτεί την κορύφωση του επικού saga και τους φέρνει αντιμέτωπους με τον πιο ολέθριο εχθρό τους, έναν από αυτούς. Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος, μεταξύ των οποίων οι Μάκης Πουνέντης, Γιώργος Βαγιάτας, Δάφνη Νεοφύτου, Κατερίνα Βλάχου, o Konilo και πολλοί άλλοι.

Ξεχωριστή νότα στη βραδιά έδωσαν το pop-up salon by Wella New Wave και το Pepsi Max Taste Challenge που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους. H Wella έστησε ένα εντυπωσιακό pop-up hair salon και, με την ομάδα της Σχολής κομμωτικής Διαμαντόπουλος, ανέτρεψε το look των καλεσμένων, με hair looks εμπνευσμένα από την ταινία «Χ-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας». Με τα προϊόντα New Wave κατάφερε να κάνει “UNLEASH ΤΗΕ INNER STYLE” των καλεσμένων προσφέροντας wet & rocking υφές και διαστημικό κράτημα στα looks! H Pepsi επίσης πραγματοποίησε το Pepsi Max Taste Challenge σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με πλήθος κόσμου να ανυπομονεί να συμμετάσχει στην 1η μεγάλη διασκεδαστική τυφλή γευστική δοκιμή προϊόντων cola στην Ελλάδα.

Λίγα Λόγια για την ταινία Αυτή είναι η ιστορία της αγαπημένης ηρωίδας των X-MEN, Τζιν Γκρέι, καθώς εξελίσσεται στον εμβληματικό Μαύρο Φοίνικα. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολή διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης την οικογένεια των X-MEN αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή είναι η πιο έντονη και συναισθηματική ταινία X-MEN που έγινε ποτέ. Είναι η κορύφωση των 20 χρόνων ταινιών X-MEN, με την οικογένεια των μεταλλαγμένων που γνωρίζουμε και αγαπάμε να πρέπει να αντιμετωπίσει τον πιο ολέθριο εχθρό μέχρι τώρα – έναν από αυτούς. Λίγα Λόγια για την Odeon Η Odeon δραστηριοποιείται στον τομέα της οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, εστιάζοντας με πάθος και αφοσίωση σε ό, τι αφορά στον κινηματογράφο.

Όραμά της είναι να ψυχαγωγεί, να ενθουσιάζει και να συγκινεί το ελληνικό κοινό, προσφέροντας μια απόλυτα ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία. Ο όμιλος εταιρειών Odeon αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς κινηματογραφικής ψυχαγωγίας, από τη διανομή και τις παραγωγές ταινιών, μέχρι τους σύγχρονους πολυκινηματογράφους και την οικιακή ψυχαγωγία (home entertainment), έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές δημιουργίες και καινοτομίες των τελευταίων δεκαετιών.

Odeon 20th Century Fox ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑΙΝΙΑ «X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ» Κατερίνα Ζέρβα, Marketing Manager for 20th Century Fox and Paramount titles- Λίζα Ελευσινιώτη, Brand Manager Pepsi-IVI-7UP- Δάφνη Νεοφύτου- Κέλλυ Μιχελουδάκη- Εμμανουέλα Ιγνατίου, Print Manager and Sales assistant…
Odeon 20th Century Fox ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑΙΝΙΑ «X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ» Ο Apostolis Mic με ένα φίλο του
Odeon 20th Century Fox ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑΙΝΙΑ «X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ» Η Viktwriav_ με μια φίλη της
Odeon 20th Century Fox ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑΙΝΙΑ «X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ» Γιώργος Βαγιάτας
Odeon 20th Century Fox ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑΙΝΙΑ «X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ» ΑΠΟΨΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ Hero Products
Odeon 20th Century Fox ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑΙΝΙΑ «X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ» ΑΠΟΨΗ New Wave on Action
Odeon 20th Century Fox ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑΙΝΙΑ «X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ» ΑΠΟΨΗ Pepsi Max Taste Challenge
Odeon 20th Century Fox ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑΙΝΙΑ «X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ» O Ntinos_Siahamis με μια φίλη του
Odeon 20th Century Fox ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑΙΝΙΑ «X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ» Dat_Lilly
Odeon 20th Century Fox ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑΙΝΙΑ «X-MEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ» ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΟΙ Εσωτερικό αίθουσας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Recommended For You