
- Advertisement -
Τον πολυβραβευμένο chef Λευτέρη ΛΑΖΑΡΟΥ τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια όταν αρχίσαμε να γευόμαστε τα διαφορετικά θαλασσινά του πιάτα, στο πρώτο ΒΑΡΟΥΛΚΟ στον Πειραια και ακολούθησα ολη τη διαδρομή του στην Αθήνα και τέλος επιστροφή στο Μικρολίμανο. Παράλληλα ήμουν πολύ υπερήφανη που κάθε χρόνο έπερνε Χρυσό Σκούφο , στα ετήσια βραβεία του “Αθηνοράματος”, ( που διοργάνωνε η BELUGA για πολλά χρονια; Και βέβαια συνεχίζει να βραβεύεται.
Όμως, ο Λευτέρης δεν είναι μόνον ένας σπουδαίος chef, είναι κυρίως ένας ωραίος και καλός άνθρωπος, φίλος και βοηθάει όπου τον χρειάζονται. Τελευταία, έχει επιμεληθεί το μενού στο εστιατόριο των αστέγων «Σχεδια», στην οδό Κολοκοτρώνη.
ΕΡ: Τρεις λέξεις για να περιγράψεις τον εαυτό σου
ΑΠ: Γενναιόδωρος, ευγενικός, ασυγκράτητος
ΕΡ: Η φράση που σε σημάδεψε
ΑΠ: “Αιώνιος έφηβος”
ΕΡ: Τι θα έβαζες στη δίκη σου Κιβωτό του Νώε, για να το σώσεις;
ΑΠ: Μια γυναίκα
ΕΡ: Τι σου έμαθε η νέα πραγματικότητα μετα την πανδημία του κορωνοιού;
ΑΠ: Ότι είμαστε πολύ εύθραυστοι
ΕΡ: Τι ελπίζεις / εύχεσαι για το μέλλον;
ΑΠ: Να γυρίσουμε σελίδα όσο πιο γρήγορα γίνεται
ΕΡ: Τι σ’ενοχλεί περισσότερο στους άλλους;
ΑΠ: Η αχαριστία
ΕΡ: Για ποιό πράγμα μετανοιώνεις μεγαλώνοντας;
ΑΠ: Που μεγαλώνω
ΕΡ: Αν η ζωή σου γινει ταινία, ποιός/ά θα ήθελες να σε ενσαρκώσει;
ΑΠ: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
ΕΡ: Πως θα ήθελες να σε θυμούνται, κυρίως οι φίλοι σου;
ΑΠ: Σαν καλό φίλο
ΕΡ: Η ζωή ειναι….
ΑΠ: Χωρίς happy end
Φωτογραφίες: Facebook
Ζωή Λεφάκη – Μπελούκα
zoebelouka@gmail.com
Δείτε εδώ όλα τα “Αποτυπώματα Ζωής”